Manavgat Yangın Son Dakika - Son dakika: Manavgat'ta ormanlık alanda yangın - Haberler ... / Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.

Manavgat Yangın Son Dakika - Son dakika: Manavgat'ta ormanlık alanda yangın - Haberler ... / Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı.. Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri.

Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır. Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz. Manavgat ilçesi yaylaalan mahallesi'nde ormanlık alanda henüz belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Manavgat son dakika haber, манавгат. Manavgat hakkında en son ve en doğru haberler mynet haber farkı ile bu sayfada.

Son dakika Son Dakika... Manavgat Yangınını Takip Eden CNN ...
Son dakika Son Dakika... Manavgat Yangınını Takip Eden CNN ... from www.sondakika-haberleri.net
Bu nehir üzerinde iki tane hidroelektrik santrali de bulunmaktadır. Aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz aksaz mahallesi'nde saat 19.30 sıralarında otluk alanda henüz belirlenemeyen bir nedenle başlayan yangın, rüzgarın etkisiyle büyüyerek ormanlık alana sıçradı. Taşağıl orman i̇şletme müdürlüğü ekipleri yangının yerleşim. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat karakaya'da yangın ucuz atlatıldı. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri.

Antalya son dakika haberleri :

Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı. Sondakika haberleri, dünyadan ve türkiye'den son dakika haber, son dakika haberler. Manavgat'ın yeniköy mahallesi yakınlarındaki ormanlık alanda, saat 12.00 sıralarında, şimdi belirlenemeyen nedenle yangın başladı. Son dakika toplantısı sona erdi. Son dakika manavgat haberlerini buradan takip edebilirsiniz. Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. En son manavgat haberleri anında burada. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Alınan bilgilere göre, oymapınar baraj gölü yakınlarında saat 10.30 sıralarında henüz bilinmeyen bir nedenle orman yangını çıktı.

İki katlı ev küle döndü. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Antalya son dakika haberleri : Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü hastanede yaşamını yitirdi. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni.

Manavgat'ta hastanede çıkan yangın büyümeden söndürüldü ...
Manavgat'ta hastanede çıkan yangın büyümeden söndürüldü ... from foto.sondakika.com
Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Manavgat belediye başkanı'ndan acı sözler. Manavgat haberleri ve güncel gelişmeler için tıkla! Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews). Bist isim ve logosu koruma marka belgesi altında korunmakta olup izinsiz kullanılamaz, iktibas edilemez, değiştirilemez. Son dakika toplantısı sona erdi.

Manavgat haber sayfamızda manavgat haberleri okuyabilir, manavgat son dakika haberleri ve güncel manavgat gelişmelerini görebilirsiniz.

Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Manavgat son dakika haber, манавгат. Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Manavgat'ta orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde bereket mahallesi dere mevkisinde orman yangını çıktı. Yangında 4 kişi dumandan etkilendi. Henüz bilinmeyen bir nedenle çıkan ve yerleşim yerlerini tehdit eden yangına çok sayıda itfaiye ve arazöz ile müdahale edildi. Antalya'nın manavgat ilçesinde ormanlık alanda çıkan yangına müdahale ediliyor. Antalya'da çıkan orman yangını için bölgeye itfaiye ekipleri sevk edildi. Açıklamada yangın nedeniyle birçok ev, iş afad'dan yapılan açıklamada 28 temmuz 2021 tarihinde öğle saatlerinde antalya manavgat ilçesi yeniköy mevkiinde ormanlık alanda yangın çıkmıştır. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Günün ağarmasıyla havadan yapılan müdahalelerle kontrol altına manavgat'a bağlı yaylaalan mahallesi'nde saat 04.00 sıralarında yerleşim yeri yakınında orman yangını çıktı. Последние твиты от manavgat son haber (@manavgatnews). Ekipler seferber olurken vatandaşlar yangına bidon ve leğenlerle söndürmeye çalıştı.

Antalya'nın manavgat ilçesinde bulunan sayıştay başkanlığı eğitim ve dinlenme tesisleri'nde tadilat çalışmaları sırasında çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat.

Antalya Manavgat'ta 5 Yıldızlı Otelde Yangın - Son Dakika
Antalya Manavgat'ta 5 Yıldızlı Otelde Yangın - Son Dakika from foto.sondakika.com
Alevlerin tehdit ettiği mahalleler tahliye ediliyor. Yerleşim yerlerine sıçrayan yangını gören vatandaşlar panikle kaçarken tgrt haber canlı yayınına katılan manavgat. Antalya'nın manavgat ilçesindeki orman yangını rüzgarın da etkisiyle yerleşim yerlerine doğru ilerledi. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Antalya'nın manavgat ilçesinde orman yangını çıktı. Manavgatlı hacı süleyman öz'ün medine'de cenaze töreni. Manavgat toki̇ konutlarında başvuruda son gün. Antalya'nın manavgat ilçesine bağlı side ve sorgun mahalleleri arasında yazlık ve sitelerin bulunduğu bölgede çıkan yangın korku dolu anların yaşanmasına neden oldu.

Mahalleler boşaltıldı, belediye başkanı'ndan acı sözler.

Manavgat'ta kırsal alanda çıkan yangın kısa sürede söndürüldü. Antalya'nın manavgat ilçesinde 12 gün önce çıkan kavgada av tüfeğiyle başından yaralanan 45 yaşındaki menderes çoban, tedavi gördüğü. Manavgat'da orman yangını antalya'nın manavgat ilçesinde sabaha karşı orman yangını çıktı. Manavgat nehri üzerinde bulunan manavgat şelalesi'yle tanınan bu yer, dünya genelinde üne sahiptir. Manavgat'daki yangından son dakika bilgileri. 4 ev, 4 samanlık ve ahır yandı. Yangın bölgedeki yerleşim yerleri ve tarım alanlarının yanı sıra hayvanların barındığı noktalara da sıçradı. Manavgat'ın çavuşköy mahallesi kırsal alanında saat 06.00 sıralarında bilinmeyen yok böyle kaza. Makilik alanda çıkan yangın kontrol altına alındı. Manavgat yangın hakkında yayınlanan son dakika haberleri ve gündemdeki en son gelişmeler. Yaklaşık 2 saatlik müdahalenin ardından yangın söndürülürken, soğutma çalışmaları. Manavgat ile ilgili en güncel ve son dakika haberleri burada. Antalya gazetesi, en doğru, en güvenilir ve en hızlı son dakika haberleri.

Posting Komentar

0 Komentar